Perspectief Coaches
mens- en organisatieontwikkeling

Wie zijn wij?

Kathinka Bruinsma en Erik van der Werf zijn, als kinderen van zelfstandig ondernemers, opgegroeid in een zakelijke omgeving, hands-on en gericht op concrete resultaten. Wij worden gedreven door persoonlijke groei en ontwikkeling, van onze klanten en van ons zelf. 

Kathinka Bruinsma, als maatschappelijk ondernemer (http://nl.linkedin.com/in/kathinkabruinsma/stimuleer ik ondernemerschap in zorg, welzijn en onderwijs. Realiseer ik nieuwe vormen van samenwerking tussen burgers en organisaties; waarbij de burger zelf aan het stuur zit. Opdrachtgevers huren mij in omdat er initiatieven van de grond komen die veel mensen niet voor mogelijk houden. Mijn motto: je moet er ook niet veel woorden aan vuil maken, je moet het doen en laten zien. Het gaat erom dat je echt iets voor elkaar krijgt. Dat gebeurd bij complexe maatschappelijke vraagstukken niet binnen de muren van één bedrijf. Dat moet interdisciplinair gebeuren.

Mijn kennis en ervaring ligt op het snijvlak van organisatieontwikkeling en inhoudelijk beleid. De afgelopen 35 jaar heb ik gewerkt als conceptontwikkelaar, manager, adviseur, trainer en coach in Nederland en internationaal, in zorg, welzijn, onderwijs en ontwikkelings-samenwerking. Die ervaringen en kennis vertaal ik o.a. in innovatieve werkwijzen. Met compassie en humor geef ik inzicht in jouw werkelijkheid en mogelijkheden. Ik ben oprecht, reflectief, doorvragend en soms ietwat ongemakkelijk als dat nodig is voor een oplossing.

Telefoon; 06 - 2394 4074, e-mail; kathinka.bruinsma@perspectief-coaches.nl

Erik van der Werf, als bedrijfskundige en coach/mediator (http://nl.linkedin.com/in/erikvanderwerf) vormen mens- en organisatie ontwikkeling een rode lijn in mijn werk, van het opzetten van een organisatie van scratch en collegiale management teams in matrix organisaties tot individuele coaching en verander management. Belangrijke aandachtsvelden daarin zijn gedreven medewerkers die werken aan concrete resultaten voor de klant en bedrijfseconomische gezondheid. Mijn passie is om mensen en organisaties te helpen het heft weer in eigen handen te nemen en hun toekomst zelfstandig vorm te geven. Anderen omschrijven mij als betrokken en inlevend, positief, to-the-point en toekomst- en resultaatgericht. Ik kan je helpen in de beweging naar de verandering die jij (als organisatie en/of persoon) wilt maken en dat krachtig neer te zetten.

Ik heb  ervaring als consultant, leidinggevende, trainer en coach. Ik heb gewerkt binnen overheid en bedrijfsleven, in Nederland, Afrika en Azië. Naast Perspectief Coaches werk ik als leidinggevende en coach bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

 Telefoon; 06 - 2833 8048, e-mail; erik.vanderwerf@perspectief-coaches.nl